Minotavros

Καλάθι Αγορών

Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
You are here:Αρχική arrow Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

 

Το www.minotavros.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” και κατοχυρωμένη την εμπορική ονομασίας “Μινώταυρος” με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, και διεύθυνση Ούλαφ Πάλμε 91. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.”, που βρίσκεται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.

Η χρήση, περιήγηση και αγορά προιόντων στo www.minotavros.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους χρήσης.

 

 1.Όροι Χρήσης

 

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.”, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του www.minotavros.gr .

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.”, αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για αλλαγές καθώς και για οποιαδήποτε τροποποίηση, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

2. Πνευματικά δικαιώματα

 

Το περιεχόμενο της παρούσης ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, γραφικών, τεχνικών γραφημάτων,σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.”, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αντιγραφή, ψηφιακή και αναλογική εγγραφή, ηλεκτρονική αποθήκευση, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση,ηλεκτρονική αποθήκευση, ανακοίνωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.”.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, διακριτικοί τίτλοι μοντέλων μηχανημάτων και όλα τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.minotavros.gr είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.”, και προστατεύονται από τους ελληνικούς, ευρωπαικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

3. Παρεχόμενα προιόντα, πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

 

H “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.”.δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της www.minotavros.gr , όσον αφορά τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες των προιόντων που εκτίθενται σε αυτή. Διατηρεί ην επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια είτε λόγω διακοπής λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτερας βίας.

 

4. Υποχρεώσεις και ευθύνες χρηστών

 

Οι χρήστες-πελάτες της ιστοσελίδας www.minotavros.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της "Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” κατά τρόπο παράνομο και οφείλουν να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

 

5. Περιορισμός ευθύνης

 

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη εκτέλεση της παραγγελίας τους.

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο κοινό εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού τόπου.

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη παροχή των εφαρμογών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.minotavros.gr. Επίσης διατηρεί κάθε επιφύλαξη ως προς το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας ειδικά σε περιπτώση ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.minotavros.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί την διαθεσιμότητα των καταχωρημένων προιόντων, εγγυάται όμως ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό www.minotavros.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση και δεδομένων. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο κοινό εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού τόπου.

 

6. Ασφάλεια συναλλαγών

 

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.minotavros.gr παίρνει σοβαρά υπ’όψιν το θέμα της ασφάλειας συναλλάγων και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών αυτής. Για αυτό το λόγο έχει επιλέξει ηλεκτρονικές συναλλαγές μόνο μέσω του paypal, που είναι η πιο διαδεδομένη εταιρεία σε όλο τον κόσμο για την αποστολή και είσπραξη χρηματικών ποσών. Όλη η συναλλαγή πραγματοποιείται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της paypal.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καταχωρεί και διαχειρίζεται μόνο τα στοιχεία χρήστη και την/τις παραγγελία/ες και δεν εμπλέκεται στην διαδικασία της ηλεκτρονικής πληρωμής. Μετα την επιλογή πληρωμής με paypal θα ανακατευθηνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της paypal, όπου εκεί θα ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Απαραίτητη προυπόθεση να έχετε ήδη εγγεγραμένο λογαριασμό paypal.

 

O λογαριασμός paypal της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” και στον οποίο θα γίνει κατάθεση είναι:  info@minotavros.gr .

 

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: Όνομα χρήστη (username-email) και ο μυστικός κωδικός Ασφαλείας (password), τους οποίους κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Αποστέλλονται στο email σας κατα την εγγραφή και την πρώτη αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.minotavros.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι μόνο, έρχονται σε επαφή με τα στοιχεία των χρηστών και μόνο για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών.

Κατά την καταχώρηση και προκειμένου να μπορέσετε να αγοράσετε προιόντα από το παρον ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας ζητηθούν στοιχεία που σας αφορούν. Τα προσωπικά αυτά στοιχεία που θα δηλωθούν δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν εν αγνοία σας απο τρίτους χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97.

Σε καμμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και οι πληροφορίες που της γίνοντα εμπιστευτά.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους ούτε να αποκαλύπτετε τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο κατάστημα σε τρίτα πρόσωπα.

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων/ Επιστροφή χρημάτων

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προιόντα μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:

 α)Παραλάβατε λανθασμένα προιόντα σε σχέση με αυτά που παραγγείλατε.

 β)Παραλάβατε ελλατωματικά προιόντα.

 Οι παραπάνω όροι ισχύουν μόνο σε αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” που στην περίπτωση αυτή και μόνο επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής.

Επιστροφή χρημάτων στον αγοραστή δεν γίνεται δεκτή σε καμμία περίπτωση. Υπάρχει δυνατότητα μόνο αντικατάστασης προιόντων με διαφορετικά προιόντα ίδιας αξίας αρκεί να μην έχει αποσφραγίσει εάν είναι συσκευασμένα ή  χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα προιόντα. Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής επωμίζεται το κόστος επιστροφής στην εταιρία μας και χάνει το δικαίωμα προσφορας ΔΩΡΕΑΝ αποστολής  εκ μέρους της εταιρίας μας εάν αυτό υφίσταται στα προιόντα που θα επιλέξει ως αντικατάσταση.

Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση να αντικαταστήσει πλήρως ή μερικώς και να επισκευάσει ελλατωματικά προιόντα στο χώρο της ή να πληρώσει για λογαριασμό του αγοραστή επισκευή σε τρίτο κατάστημα-συνεργείο, αφότου όμως πρώτα έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα επακριβώς από την πλευρά του αγοραστή. Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει το κατάστημα που θα γίνει η επισκευή εάν πρόκειται η επισκευή να πραγματοποιηθεί εκτός των εγκαταστάσεων της.

10. Εγγύηση προιόντων.

 

Όλα τα προιόντα που είναι διαθέσιμα στο www.minotavros.gr συνοδεύονται από εγγύηση 1 (ενός) έτους εκτός αν στην σελίδα του συγκεκριμένου προιόντος και στην αναλυτική περιγραφή του αναγράφεται διαφορετικά.

Η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο αγοράς και η ημερομηνία που αναγράφεται σε αυτά αποτελεί την έναρξη της εγγύησης. Η εγγύηση λήγει την ίδια ημερομηνία ακριβώς του επόμενου χρόνου από την αναγραφόμενη ημερομηνία.

Η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο αγοράς αποτελούν τη μόνη απόδειξη για την εγγύηση για αυτό το λόγο φροντίζετε να την/το αποθηκεύετε και να την/το προσκομίζετε κατά τη συναλλαγή σας με την εταιρεία μας αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα που χρήζει της εγγυήσεως.

Τα παραπάνω ισχύουν επακριβώς και όταν προμηθεύεστε το προιόν και από κάποιο συνεργάτη μας ανά την Ελλάδα αλλά μόνο όσον αφορά τα μηχανήματα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας και φέρουν την διακριτική και εμπορική ονομασία “Minotavrοs” .

 

10. Ακύρωση Παραγγελίας

 

Προιόντα που έχουν παραγγελθεί μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ο τρόπος πληρωμής δεν είναι αντικαταβολή αλλά τραπεζική κατάθεση ή μέσω paypal, τοτε η/οι παραγγελία/ες ακυρώνονται αν ο πελάτης δεν ολοκληρώσει την πληρωμή μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες. Αν ο πελάτης εξακολουθει να επιθυμεί το προιόν μετα την παρέλευση του χρονικού αυτού ορίου θα πρέπει να επαναλάβει την παραγγελία.

 Για οποιοδήποτε λόγο αν αποφασίσετε να ακυρώσετε μια παραγγελία παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό τηλεφωνικά στο 2810233926-9 προτού το/τα προιόντα παραδοθεί/ούν σε κάποια μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που το/τα προιόν/τα αποσταλλούν, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές παρά μόνο αν εκπληρώνονται οι δύο όροι που σας δίνουν δικαίωμα επιστροφής.

11. Επίσημες τιμές εργοστασίου, ηλεκτρονικού καταστήματος και συνεργατών.

 

Οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι τελικές με 19%ΦΠΑ και δεν διαφέρουν από τις τιμές που πωλούνται τα ίδια προιόντα στο κατάστημα μας στην Ούλαφ Πάλμε 91, στο Ηράκλειο Κρήτης. Όσον αφορά ειδικά τα μηχανήματα Minotavros και τους συνεργάτες μας ανά την Ελλάδα, ενδέχεται να βρείτε διαφορές στις τιμές των προσφερώμενων προιόντων είτε αυξημένες, είτε μειωμένες για δύο λόγους.

 α) Το προιόν στους κατα τόπους συνεργάτες ενδέχεται να επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και να περιλαμβάνονται στην τιμή.

β) Η “Γ.Σαριδάκης-Α.Βιδάκης Ο.Ε.” δεν δύναται να επιβάλει στους συνεργάτες της να ακολουθούν πιστά τις επίσημες τιμές του εργοστασίου. 

12. Παραγγελίες, τρόποι και έξοδα αποστολής.

 

Για την ενημέρωση σας για τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής και το κόστος τους, καθώς και τους τρόπους πληρωμής διαβάστε προσεκτικά το περιεχόμενο στην ειδική κατηγορία “Πληρωμή-Αποστολή” που θα βρείτε στην αρχική σελίδα.

14. Καθυστέρηση παραγγελίας

 

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας όταν πρόκειται για μηχανήματα άλλων οίκων κατασκευής και όχι “Minotavros” και δεν υπάρχει παρακαταθήκη στο συγκεκριμένο προιόν που παραγγείλατε.

 

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

 

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, επειδή τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα ή δεν έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή.

 

Σε κάθε περίπτωση για προβλεπόμενη καθυστερήση παράδοσης του προιόντος στη μεταφορική εταιρεία άνω των 5 εργάσιμων ημερών, θα ενημερωθείτε αν θέλετε να ολοκληρώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας προχωρήσει κανονικά και το/τα προιόν/τα παραδοθούν στη μεταφορική εταιρεία, η εταιρία μας δεν δέρει καμμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που θα προκληθούν απο την/τις μεταφορική εταιρία/ες φόρτωσης και μεταφόρτωσης των προιόντων εώς το σημείο παραλβής που έχετε ορίσει.